Správcem osobních údajů

Ivana Hoppová

Identifikační číslo: 06598323

Tel. kontakt: 735 905 821

E-mail: info@naramkynaprani.cz nebo naramkynapranicz@gmail.com

Neplátce DPH

E-shop: www.naramkynaprani.cz

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

Zpracování osobních údajů

Použití kontaktního formuláře

Pokud máte dotaz ohledně našich výrobků, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte přes kontaktní formulář. Kontaktní formulář vyžaduje: předmět, e-mail, přílohu (nepovinné), zpráva (zde píšete Váš dotaz).

Důvod: E-mail, který zadáte do kontaktního formuláře, bude sloužit pro následnou komunikaci ohledně Vašeho dotazu.

Právní důvod: na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Doba uchování: 30 dnů od poslední komunikace (pokud nebude následovat spolupráce s námi – objednávka)

V případě vytvoření objednávky

Budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte u objednávky. Jedná se o fakturační údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mail, dodací a fakturační adresa.

Důvod:
- Vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a námi. Při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky. Poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit.

- Pro komunikaci o stavu objednávky, řešení reklamací a Vašich dotazů

- Archivace účetních dokladů, vedení účetnictví správcem: jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů

Právní důvod:
dle ust. čl. 6 odst. 1 písem. c) GDPR
dle ust. čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR

Doba uchování: 10 let od poslední poskytnuté služby. Vaše údaje si necháme pro další možnou spolupráci, objednávku. Pokud s dalším zpracováním nesouhlasíte, tak po nejnutnější komunikaci Vaše os. údaje z naší databáze smažeme.

Kdo má přístup k osobním údajům

Vaše data zpracovává sám správce.

Dále k datům mají přistup:

- Pro usnadnění provozu e-shopu, realizací objednávek a zajištění technického zabezpečení -Prestashop, server hosting FORPSI, Excel, e-mail hosting

- Dopravní společnosti za účelem zajištění dopravy Vámi objednaného zboží – Česká pošta, Zásilkovna

Další informace

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pokud máte další dotazy, kontaktujte nás: info@naramkynaprani.cz, tel: 735 905 821

Cookies: E-shop www.naramkynaprani.cz používá pouze technické cookies pro zajištění správného chodu e-shopu. Tyto cookies nejdou vypnout. Cookies jsou automaticky vymazány po uzavření prohlížeče.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

Závěrečné ustanovení

V objednávkovém formuláři v sekci "OSOBNÍ ÚDAJE" potvrzujete pomocí zaškrtávacího tlačítka u "Souhlasím se zpracovaním osobních údajů GDPR", že jste se seznámili s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Znění těchto podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách. 

 

Aktualizace těchto podmínek byla provedena dne 21.1.2022